Foto op Aluminium

Ik ben gek op fotografie. Fotografie is voor mij dagelijkse bezigheidstherapie. Het is een ontzettend leuke manier om dan een foto af te laten drukken. Ik ben al bekend met foto op canvas, maar nog niet met een foto op aluminium. Dit keer heeft Fotofabriek mij de mogelijkheid geboden om een foto op aluminium te testen. Wat vind ik er van?

Het schittert als de zon erop schijnt

Toen ik de foto op aluminium uit de zeer nette verpakte doos haalde, was dat mijn eerste gedachte. Wauw! Ik was verbaasd over de kwaliteit van aluminium. Natuurlijk had ik een foto gekozen die hier en daar wat wit had, maar dat vond ik persoonkijk niet erg omdat het iets extra’s gaf. De foto is afgedrukt op een geborstelde aluminium plaat, UV- en waterbestendig en heeft verschillende ophangsystemen.

Software gebruiken of toch online ontwerpen

Fotofabriek biedt twee services aan over hoe je je foto kan ontwerpen. Je kan de gratis software downloaden die heel easy in gebruik is, maar je kan natuurlijk ook je foto uploaden op hun website. Mocht er iets fouts zijn met je product, kun je dit heel gemakkelijk melden door even met een medewerker te chatten. De service is echt top, als de fout correct is, wordt dit direct opnieuw afgedrukt!

Ik vind de foto op aluminium echt heel mooi geworden en ben blij verrast met het resultaat. De foto van Mallorca is een leuke herinnering en plaatste ik gezellig op mijn boekenplank van Sostrene Grene. Daarnaast is Fotofabriek uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier van AVROTROS Radar.

Ik raad je Fotofabriek echt van harte aan om er eens wat te bestellen!

Author: Mariska

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *