Toen versus nu

Ik zat eens te kijken in mijn archief van 2015 en naar de foto’s die ik nu maak. Wat een verschil van kwaliteit en verbetering in de stijl die ik nu gecreëerd heb. Echt ontzettend tof om te zien. Het leek mij leuk om de foto’s eens onder de loep te nemen en de verschillen te zien. Vandaag laat ik de verschillen zien met de zwangerschapsfotoshoots van toen en nu. Ik word regelmatig gevraagd of ik foto’s wil maken door familieleden, super leuk en een heel grote eer!

Links 22-02-2015 / Rechts nu, 23-04-2017

Het is grappig om te zien hoe mijn stijl is verbeterd ten opzichte van 2015. Ik richt me meer op wittere achtergronden en de bewerking van de foto’s. Ik was er toen ook al best mee bezig, maar lang niet zoveel als nu! Het is leuk om te zien dat je kunt zien dat er 2 jaar verschil in zit. 

Author: Mariska

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *