Wanddecoratie van Saal-Digital

Een foto af laten drukken op canvasdoek is nog steeds een zeer populaire productkeuze onder wanddecoratie. De canvasdoeken van Saal-Digital geven je foto een exclusieve look omdat het materiaal echte stabiele houten lijst gespannen wordt. Doordat Saal-Digital gebruik maakt van de hoogste resolutie en maximale kwaliteit wordt de canvasdoek voorzien van beïndrukkende kleuren en haarscherpe motieven.

Inmiddels is de webshop Saal-Digital niet onbekend voor mij. Ik heb er eerder een Acrylglas wanddecoratie besteld en die beviel mij enorm goed. Doordat je de software van Saal-Digital kunt downloaden is het heel gemakkelijk om de canvasdoek te ontwerpen. In het programma kun je kiezen uit verschillende formaten en voor dit canvasdoek heb ik gekozen voor een 30 x 40 Liggend formaat. Dit vond ik persoonlijk het mooiste zodat de tulpen mooi naar voren kwamen.

Vervolgens ga je aan de slag met ontwerpen. Ik heb de foto in Photoshop nog extra bewerkt voor meer kleur in de foto. Hierdoor kwam de scherpe tulp nog beter naar voren en de iets onscherpe tulp juist weer wat meer naar achteren. Daarna kun je het bestand klaar zetten en kun je je wanddecoratie betalen met PayPal of Creditcard.

De levering was super snel en het canvasdoek was goed verpakt. Ik had het zaterdag 20 mei besteld en het canvasdoek kwam maandag 22 mei binnen. Bij het canvasdoek zaten ook houtjes bij geleverd om je canvasdoek goed strak te kunnen spannen. De kwaliteit van het canvasdoek vind ik ontzettend goed. Ik had ook niets anders verwacht van Saal-Digital!

Het is zeker aan te raden om je foto’s te laten drukken bij Saal-Digital. Een fijne webshop met genoeg aanbod voor iedere (hobby)fotograaf en een snelle levering. Ik ben er blij mee!

Author: Mariska

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *