Top

A Happy Family

Afgelopen zaterdag had ik een enorm leuke fotoshoot gepland staan. Ik mocht mijn mooie nicht weer op de foto zetten en ook haar man vond het leuk om op de foto te staan samen met hun prachtige zoon. Door het zonnige weer zijn de foto’s heel kleurrijk geworden en zijn ze echt fantastisch goed gelukt – al zeg ik het zelf! Herinneren jullie deze babyshoot nog? Dat is alweer een halfjaar geleden en kijk nou hoe hun prachtige zoon zo hard gegroeid is! Deze keer lachte hij heel veel en dat was zo mooi om op de foto te zetten.

Ik wil mij nu steeds meer verdiepen in kinderfotografie. Het is ontzettend leuk om een kleintje op de foto te zetten en heel leerzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: