Top

Disclaimer

Op MariskaMeersoek.nl zal alleen eigen werk komen te staan. Op MariskaMeersoek.nl staat informatie die zorgvuldig is samengesteld. Op foto’s zal er vanaf heden een watermerk staan. De foto’s die Mariska Meersoek plaatst mogen niet gebruikt worden voor eigen werkzaamheden en commercieel gebruik. Op Mariska Meersoek zal alleen eigen beeld mogen worden vertoond. Mariska Meersoek gebruikt geen beelden die niet toegestaan zijn om te mogen gebruiken. Presentatie beelden zijn gedownload van websites waar dat is toegestaan of zij schaft presentatie beelden aan.

Ook als MariskaMeersoek.nl een product krijgt om te reviewen, zal dit eerlijk vermeld worden op de betreffende artikel door middel van een afbeelding met de volgende tekst: “Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review. Dit beïnvloedt echter mijn mening niet.”

MariskaMeersoek.nl maakt gebruik van een privacyverklaring. Deze is aanstaande 25 mei wettelijk verplicht op je website te laten zien. Om mijn privacyverklaring te kunnen in zien, verwijs ik je door naar de link.