Top

Foto op Glas

Tegenwoordig kun je het bijna niet wegdenken in een interieur: foto op glas, foto op plexiglas, foto op aluminium of een foto op canvas. Iedereen heeft vast zo’n unieke foto in huis hangen. Zelf heb ik al een foto op canvas en een foto op aluminium, maar een foto op glas had ik nog niet in mijn collectie.

Van Fotoopglas.nl mocht ik een foto op glas reviewen. Ik was gelijk erover uit dat ik iets speciaals wilde hebben en de foto op glas cadeau wilde doen aan mijn moeder. Onze lieve hond is in december overleden en ik wilde haar vereeuwigen met een mooie foto op glas. Hij is mooier geworden dan ik had verwacht. Persoonlijk had ik de foto iets moeten oplichten maar hij was van nature al heel mooi. Hier was zij 9 jaar en waren we op vakantie in mei 2008.

De kwaliteit van de foto vind ik heel mooi geworden. Het maken van een foto op glas is simpel. Je upload je foto, je kiest je formaat, je plexiglas dikte instellen, je kan extra opties toevoegen en je bestand laten controleren. Als alles perfect is, kun je je foto uploaden en druk gereed maken. Daarna kun je je foto heel eenvoudig bestellen en betalen met iDeal. Je fotoproduct wordt verzonden door DHL wat ik overigens een prettige bezorgdienst vind.

Zelf heb ik gekozen voor een 30×40 cm foto. Dit is een prima formaat wat op iedere muur mooi uitkomt. Ik koos vervolgens voor een 5 mm plexiglas dikte omdat het niet te zwaar moet zijn. Daarnaast koos ik voor een ophangsysteem, want dat is natuurlijk handig als je je foto wilt ophangen en ik heb nog gekozen om mijn foto te laten controleren want dat vind ik belangrijk. Bij FotoOpGlas.nl kun je ook kiezen voor glasafwerking, dit heb ik ook gedaan omdat ik dat persoonlijk mooier vond dan een witte achtergrond. Hierdoor krijgt de foto een speciaal effect als de zon erop schijnt.

Hieronder zie je het speciale effect wat ik bedoel.

Als je nog een origineel cadeau zoekt om je ouders, een familielid of een vriend of vriendin te verrassen is het absoluut aan te raden om eens te kijken op de website van FotoOpGlas.nl. Ik heb mijn foto op glas op maandag besteld en het kwam op vrijdag binnen.

Ik ben blij verrast met het resultaat en ze gaat een mooi plekje krijgen in de woonkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: