Top

Over mij

Welkom op mijn online portfolio! Mijn naam is Mariska Meersoek en ik ben 28 jaar. Op deze website laat ik je graag een kleine greep zien van mijn werk die ik afgelopen jaren heb gemaakt als grafisch vormgever en allround DTP’er. Af en toe schrijf ik een leuk stukje over foto’s die ik heb gemaakt of schrijf ik een review over een product die ik mag reviewen van een bedrijf. Ik ben ook hobbyfotograaf sinds 4 jaar. In 2014 kocht ik mijn eerste Canon EOS 700d en fotografeer ik nog steeds met ontzettend veel plezier.

Ik ben een perfectionist en dit zie je ook terug in mijn werk. Ik fotografeer graag mooie en bijzondere momenten. Ik vind het mooi als mensen spontaan moeten lachen wanneer ik foto’s maak of wanneer ze even niet in de gaten hebben dat er eigenlijk een fotograaf rondloopt. Dat zijn de mooiste momenten om vast te leggen. Ik maak graag mooie ontwerpen die goed aansluiten bij de klant. Ik stop pas wanneer de klant echt tevreden is over het ontwerp. Op dit moment ben ik werkzaam als algemeen medewerker bij Pos Service Holland in ‘s-Graveland. Ik ben een gedreven, doorzetter en een enthousiaste jongedame.

Verder houd ik (natuurlijk) van winkelen, vind ik het leuk om af te spreken met mijn vriendinnen, maak ik graag leuke uitstapjes en vind ik het erg leuk om met social media bezig te zijn. Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s van natuur, steden en portret.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen op de contactpagina!